Workshop Natural Farming
(VOL!)

Meld je aan voor de info- en doemiddag Natural Farming, geleid door Wim Vergoossen, op 6 april 2024 van 13:00-17:00. De bijdrage is minimaal €22,- om de kosten te dekken. Alles wat meer binnenkomt, wordt geïnvesteerd in zaden, natuurlijke bomen en om natural farming in de omgeving te stimuleren.

Meer weten?

Natural Farming is wellicht de meest natuurlijke manier om een overvloed aan gezond voedsel te oogsten. Zonder wieden, zonder spitten of ploegen, zonder te snoeien, zonder meststoffen en zelfs zonder water geven. 
MINDER doen met MEER resultaat!
Leren vertrouwen óp en samenwerken mét de natuur.

Wim Vergoossen raakte anderhalf jaar geleden dusdanig geïnspireerd door Natural Farming dat hij jullie graag meeneemt op het pad van jezelf weer herinneren van wat NATUURLIJK is.
Met veel plezier en enthousiasme deelt hij zijn kennis en ervaring.
Op het einde van de middag leggen wij met z’n allen een moestuin aan volgens de principes van Natural Farming.

Voor verdere informatie over waar: Contact

De bijdrage is inclusief een bezoek aan de Natuurplaats voor koffie/ thee met iets lekkers erbij.

Er is veel interesse voor deze workshop. Zondagmiddag 6 April begint al aardig vol te lopen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Dit kan via de groene knop “aanmelden”.
Vanaf het moment dat je betaald hebt zal je binnen een paar dagen een bevestiging voor deelname krijgen via je eigen mailadres.

Verder meenemen: De beste versie van jezelf 😉 eventueel je eigen werkhandschoenen en natuurlijk kleding passend bij het weer en de omstandigheden.